Over ons

Wij zijn er van overtuigd dat een krachtig functionerende finance en risk functie de realisatie van uw strategische doelen versnelt.

Fidet levert passend verbeter- en verandervermogen voor alle finance, risk en data gerelateerde vraagstukken. Dit doen wij door continu te investeren in de kennis en vaardigheden van onze professionals. Door de combinatie van advies en implementatie versnelt u de gewenste verandering in uw organisatie. Door onze kennis, ervaring en mentaliteit zijn wij een gedegen partner.

De Professionals van Fidet kijken verder dan de financiële verantwoording van uw organisatie. Fidetters creëren een voorsprong. Zij weten uit ervaring hoe je cijfers interpreteert, adviezen implementeert en projecten regisseert. Zij steken de handen uit de mouwen en weten van aanpakken. Zodat wij trots kunnen zijn op het blijvend resultaat dat wij bij u realiseren.

'Het leveren van een topprestatie doe je nooit alleen.'

Kernwaarden

De kracht van Fidet(ters) is niet alleen de pragmatische manier van werken, maar ook de betrokkenheid, betrouwbaarheid en gedrevenheid waarmee projecten worden uitgevoerd. Door persoonlijke begeleiding van onze Professionals en hun opdrachtgevers wordt de kans benut om anders te doen wat beter kan en te blijven doen waar je goed in bent.

 

 

Business Partner

Contactpersoon

Vragen of
meer
informatie?

Burak Atasu

T: 06 21 66 24 72
burakatasu@fidet.nl  • Visie

    Bij Fidet begrijpen we dat organisaties momenteel voor veel uitdagingen staan. Wij zijn er van overtuigd dat organisaties nog succesvoller kunnen zijn wanneer zij een sterke finance en risk functie hebben; één die bijdraagt aan de realisatie van de strategische doelstellingen. De rol van de CFO verschuift hierdoor van het afleggen van financiële verantwoording naar het leveren van inzicht en het geven van de juiste adviezen aan de business. Dit vraagt om diepgaande kennis van processen, data en systemen en professionals die een sterke ‘outside in’ blik hebben.

  • Missie

    Fidet helpt organisaties bij het transformeren en versterken van hun finance en risk functie. Dit doen wij niet alleen vanuit een adviesrol, maar wij steken juist de handen uit de mouwen en helpen bij de implementatie van adviezen zowel als projectleider of als interim-specialist. Wij gaan niet voordat wij ervan overtuigd zijn dat uw doelstellingen zijn verankerd in de organisatie en onze kennis is geborgd. Onze Fidetters laten daarbij diepe voetsporen na, en realiseren blijvende verbeteringen.

  • Strategie

    Het succes van Fidet wordt mede ingegeven door onze focus op het werven van het juiste talent. Dit doen wij vanuit de overtuiging dat de professional van de toekomst nu al de noodzakelijke veranderingen moet kunnen inzetten. Fidetters beschikken over de kennis en vaardigheden om projecten met succes te kunnen uitvoeren. Het vinden van de juiste mensen is onze grootste prioriteit en ons beleid is erop gericht dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. Wij investeren in de kennis en vaardigheden van iedere Fidetter, afgestemd op zijn of haar persoonlijke ontwikkelbehoefte. De veranderende rol van de finance en risk functie betekent ook dat onze mensen juist contact leggen met de business. Een essentiële basis om meedenkend en adviserend te zijn ten aanzien van de bedrijfsvoering. De kern van onze strategie is dat wij u helpen om meer dan voorheen mee te denken en te adviseren en daarmee de businesspartner van het management te zijn.

© 2016-2024

Akkoord

Fidet maakt gebruik van cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.